سلامت و تندرستیعمومی

بهترین کرم ترمیم کننده بعد از لیزر خال

روزانه پوست بدن ممکن است تحت عوامل مختلفی مانند زخم،بریدگی،آفتاب سوختگی،خراشیدگی،ضربه،سوختگی ، رژیم تغذیه ای نامناسب، جوش و با اثرات لیزر یا اپیلاسیون دچار زخم های سطحی یا عمیق قرار بگیرد تمامی این عوامل به سلامت و زیبایی پوست آسیب وارد میکند. استفاده از مواد اولیه با کیفیت و مطابقت با استانداردهای بهداشتی در کلینیک آرا لیزر ، به بهبود نتایج درمانی کمک می‌کند . بسیاری از آسیب هایی که به پوست وارد میشود غیرقابل اجتناب می باشد و هر چند هم که مراقب باشیم باز ممکن است که این اتفاق رخ دهد. به هردلیل که بدن نتواند این زخم و آسیبهای پوستی را ترمیم کند  احتمال بروز لک ، اسکار، التهابات پوستی و یا عفونت وجود خواهد داشت.

وجود هر نوع مشکل و عارضه ای روی پوست بدن چهره ناخوشایندی دارد،اشخاص روش های مختلفی را برای درمان این مشکلات در پیش می گیرند. برخی از صدمات وارد به پوست به مرور زمان ترمیم خواهند شد ما برخی دیگر به این راحتی ها ترمیم نخواهند شد. نگران نباشید می توانید برای ترمیم از روش های لیزر یا روش های شیمیایی دیگر رجوع کنید در صورتی هم نتوانستید به نتیجه دلخواهتان برسید می توانید با خواندن این مقاله در مدت کوتاهی از دست این عارضه های پوستی خلاص شوید. پسمقدمه انواع روش های مراقبت بعد از برداشتن خال، شامل مصرف کرم ترمیم کننده و حفظ بهداشت محل است. اما اینکه چه پمادی بزنیم و چند روز بعد از برداشتن خال کرم ترمیم کننده بزنیم؟ سوالی است که در این مطلب به آن می پردازیم. همچنین در ادامه بهترین کرم ترمیم کننده دنیا یعنی را معرفی خواهیم کرد. تا پایان همراه ما باشید.

خال چیست و انواع خال کدام است ؟

به ضایعه های خوش خیم پوستی که با رنگ های متفاوت در بخش های مختلف بدن ایجاد میشود، خال می گویند. برخی از افراد برای داشتن پوستی صاف و شفاف اقدام به برداشتن خال می نمایند که برای مراقبت بعد از برداشتن خال، لازم است از کرم های مخصوص استفاده شود. در تعریف علمی خال توده ای از سلول های ملانوسیت میباشد. ملانوسیت به رنگدانه های پوستی می گویند که به صورت خوشه ای در کنار هم قرار دارند. عوامل مختلفی باعث بروز خال در پوست میشود. خال ها معمولا در اثر تابش خورشید، ژنتیک و به صورت ارثی ایجاد می شوند. انواع خال با دسته بندی خال های گوشتی، مرکب، درمال و جانکشال، خال های ملانوسیتی، دیسپلاستیک و خال های هاله دار و آبی و مادرزادی مورد درمان واقع می شوند که متناسب با هر کدام، روش برداشتن آنها نیز متفاوت میباشد.

راه های مختلفی برای برداشتن خال از روی پوست وجود دارد؛ اما برای گرفتن نتیجه مناسب از این روش ها لازم است انواع روش های مراقبت بعد از برداشتن خال را بررسی کرده و رعایت نماییم. بسته به اینکه یک خال تا چه میزان ریشه دار، سطحی، گوشتی و خوش خیم یا بدخیم است، روش های برداشتن خال توسط پزشک انتخاب میشود. برای آشنایی با انواع روش های برداشتن خال، باید به دسته های جراحی، لیزر، سوزاندن و فریز کردن اشاره کرد. در روش جراحی میتوان با بی حسی موضعی، اقدام به تراشیدن خال نمود. روش دیگر پانچ کردن خال روی پوست است. در روش جراحی برشی، خال های بدخیم و صاف را برش داده و آنرا بخیه می کنند. خال هایی که ریشه زیادی ندارند و غیر سرطانی می باشند را با نیتروژن مایع شوک سرمایی می دهند و به سلول ها اجازه رشد را نمیدهند. زمانی که رشد خال متوقف میشود آنرا با جراحی از سطح پوست برمی دارند.

روش دیگر سوزاندن خال با دستگاه الکتروکوتر میباشد. با تولید جریان برق و گرمایی که ایجاد می کند، خال برداشته میشود که برای خال های سطحی و ریز مزیت فراوانی دارد. در لیزر در کرج ، مشتریان با ارائه پیشنهادات و راهنمایی‌های اختصاصی، بهترین تصمیم را برای درمان‌های لیزری می‌گیرند . در حالیکه جای خالهای ریشه ای که با این روش برداشته می شوند، دچار اسکار یا چاله میشوند. بهترین روش های مراقبت از پوست بعد از خال برداری، استفاده از کرم های ترمیم کننده به صورت مرتب میباشد. روش برداشتن خال به وسیله لیزر، روشی جدید، بدون درد با بی حسی موضعی است که در این روش عفونت رخ نمیدهد. برای خال های سطحی و ریز حتی گوشتی مورد استفاده قرار میگیرد. به دلیل اینکه پرتوهای لیزر نمیتوانند در پوست عمیق شوند برای خال های گوشتی سطحی بدون ریشه عمیق مناسب میباشد.

مراقبت های بعد از برداشتن خال با سوزاندن

بهترین مراقبت پوست بعد از برداشتن خال به روش سوزاندن، استفاده از پمادهای آنتی بیوتیک است. به دلیل بالا بودن احتمال عفونت پوست به وسیله این روش، مراقبت های بعدی نقش تعیین کننده ای دارد. تقریبا این روش با ظهور لیزر منسوخ شده است و بیشتر از روش های جراحی و لیزر برای برداشتن خال استفاده میشود. اما نکته مهم، پانسمان مناسب، رعایت نکات ذکر شده در بالا و استفاده از کرم ترمیم کننده به تجویز پزشک میباشد. بعد از آنکه خال به وسیله پرتوهای داغ لیزر برداشته میشود، جای خال به صورت لکه های قرمز یا تیره بروز پیدا میکند. مراقبت بعد از برداشتن خال و استفاده از کرم های ترمیم کننده، بلافاصله بعد از لیزر با توصیه پزشک، نقش موثری در از بین رفتن این تیرگی ها ایفا می کند.

اگر بعد از برداشتن خال، روی پوست خود التهاب یا قرمزی احساس می کنید، لازم است پوست را آبرسانی کرده و مواد مغذی لازم را به سلول های تحریک شده برسانید. پمادهای ترمیم کننده پوست بعد از خال برداری متنوع است که یکی از بهترین آنها کرم ترمیم کننده سیکالفیت میباشد. کرم سیکالفیت به دلیل آنتی باکتریال بودن ضدعفونی کننده قوی پوست است که از عفونت جای خال جلوگیری می کند. همچنین به خاطر دارا بودن آب چشمه معدنی اون در فرمولاسیون آن سلول ها را التیام می بخشد. ترکیبات بی نظیر این کرم با هر پوستی با هر میزان حساسیت سازگار است و برای آفتاب سوختگی، جای زخم، التهابات ناشی از لیزر و از بین بردن جای بخیه و بریدگی بسیار مناسب میباشد.

فقط یکی از روش های مراقبت بعد از برداشتن خال، استفاده از کرم ترمیم کننده جای خال میباشد. اما نکات دیگری وجود دارد که تا زمان برطرف شدن جای اسکار باید مورد توجه قرار گیرد. در پاسخ سوال چند روز بعد از لیزر خال دوش بگیریم؟ لازم به ذکر است، به مدت دو روز از شستن محل لیزر یا جراحی خودداری کنید. لوازم آرایشی و کرم، صابون و لیف استفاده نکنید. پوست را لمس نکرده و پمادهای لایه بردار را تا یک ماه استعمال نکنید. زیر نور خورشید قرار نگیرید و به صورت مرتب پمادهای ضد سوختگی و ترمیم کننده و آبرسان را استفاده نمایید. در پاسخ سوال چند روز بعد از برداشتن خال کرم ترمیم کننده بزنیم؟ لازم به ذکر است؛ بلافاصله بعد از برداشتن خال، از کرم ترمیم کننده به ضخامت زیاد در محل استفاده کنید. همچنین زدن پماد را بین یک الی دو ماه ادامه دهید. با تجویز و نسخه دکتر، پمادهای آنتی بیوتیک، ترمیم کننده و زینک اکساید را استعمال نمایید.

بهترین پماد بعد از برداشتن خال بهترین کرم ترمیم کننده بعد از برداشتن خال، باید دارای ویژگی هایی باشد که بتواند محل تحریک شده را التیام بخشد و بازسازی کند. یکی از محصولات توصیه شده و رایج که بعد از سوختگی پوست استفاده میشود، کرم ترمیم کننده سیکالفیت است که محصول کشور فرانسه میباشد. از آب چشمه معدنی و درمانی اون، درست شده است. سوکرالفیت میکرونایز شده درون ترکیبات آن به کار رفته و به دلیل وجود این ترکیب در این کرم، ترمیم کنندگی بسیار قوی دارد. همچنین ضد التهاب میباشد. از همه مهمتر یک محافظت کننده قوی است و مانند یک پانسمان نامرئی روی پوست عمل می کند.

معرفی کرم ترمیم کننده سیکالفیت اون بهترین کرم ترمیم کننده پوست بین کرم های مناسب، جهت مراقبت بعد از برداشتن خال، کرم سیکالفیت میباشد. این کرم تنها برای سوختگی و رفع تیرگی جای خال بعد از لیزر استفاده نمیشود. برای سوختگی های ناشی از ادرار برای کودکان، ترمیم جای بخیه و ترک های لب، همچنین جای پیلینگ نیز از این پماد استفاده میشود. به دلیل وجود سولفات مس و روی در ترکیبات این کرم، از خاصیت آنتی باکتریال برخوردار است. در نتیجه بهترین گزینه برای جلوگیری از بروز عفونت پوستی بعد از جراحی های مختلف میباشد.

فاقد پارابن، الکل و عطر است که امکان بروز حساسیت های پوستی را به صفر میرساند. ما  را تا انتهای مقاله همراهی کنید. کرم ترمیم کننده پوست چیست؟ کرم ترمیم کننده جزو محصولات مراقبت از پوست برای ترمیم و بهبود و بازسازی ساختار پوست است. کرم ترمیم کننده به دلیل دارا بودن ترکیبات خاص خود،  باعث تحریک فرآیند ترمیم ساختار سلولی و مانع از رشد قارچ ها و باکتری و تسریع روند ترمیم زخم ها ،اسکار ،اگزما و التهابات می شود. فواید کرم ترمیم کننده پوست نحوه تاثیرگذاری کرم های ترمیم کننده پوست متفاوت بود و به عناصر تشکیل دهنده آن مرتبط است. برخی از فواید کرم ترمیم کننده پوست:

  1.  باعث افزایش سرعت بازسازی  بافت آسیب دیده پوست می شود.
  2.  باعث کاهش ی از بین رفتن لکه های ناشی از جراحت و سوختگی و التهابات پوستی ،جوش و اسکار می شود.
  3.   از  بروز عفونت های قارچی و ویروسی جلوگیری می کند.
  4.  از بین بردن جوش و آکنه
  5.  رفع قرمزی پوست
  6.  رفع سوزش پوست
  7.  لایه برداری از پوست
  8.  کاهش طول دوره درمان

انواع کرم ترمیم کننده پوست کرم ترمیم کننده بر اساس نوع قدرت آنها به 3 دسته اصلی تقسیم میشوند:

  1.  کرم ترمیم کننده ملایم : این نوع کرم ها مناسب برای رفع جای جوش و آفتاب سوختگی و سایر عارضه ها در این سطح می باشد.
  2.  کرم ترمیم کننده متوسط: این نوع کرم ها با توجه  عناصر تشکیل دهنده آن برای جای جوش عمیق ، اسکار ، سوختگی های خفیف کاربرد دارد.
  3.  کرم ترمیم کننده قوی:  این نوع کرم ها مناسب زخم های ناشی از عمل جراحی  و سوختگی نسبتا شدید و … کاربرد دارد.

تفاوت کرم و پماد ترمیم کننده هر دو بصورت موضعی استفاده میشود اما تفاوت اصلی آن در عنصر اصلی تشکیل دهنده آن است در کرم ترمیم کننده پوست از ماده لانولین استفاده میشود که نفوذپذیری کمتری دارد و زمانی از کرم ترمیم کننده پوست استفاده میکنیم که عارضه سطحی بود و عمق خیلی زیادی ندارد . اما برخلاف کرم ترمیم کننده پوست ،در پماد از ماده وازلین استفاده شده که نفوذپذیری بیشتری دارد و برای جراحات و زخم های عمیق استفاده میشود.

دکمه بازگشت به بالا