اقتصادی

کرونا کوچ عشایر را به تعویق انداخت/هزینه ۱۰۶ میلیاردتومانی کوچ مکانیزه بر دوش عشایر

کرونا کوچ عشایر را به تعویق انداخت/هزینه ۱۰۶ میلیاردتومانی کوچ مکانیزه بر دوش عشایر

امروزنگار / مرکزی رئیس سازمان پیش پا افتاده کشور گفت: شیوع عروق کرونا ، مهاجرت مخرج سازندگان را در سراسر کشور کند کرده است.

کرمعلی قندالی در بازدید از منطقه عشایری یاقوب حصاری منطقه زرندیه که محل اقامت قبیله های کالهکوهی و شاهسون احمدلو استان های قم ، تهران و قزوین است ، افزود: هماهنگی بین بخشی با وزارت بهداشت یکی از مهمترین آنهاست بهبود مدیریت بهداشت و مهاجرت ابتکار عمل برای جلوگیری از شیوع عروق کرونا در بین مخرع در سراسر کشور انجام شد ، اما خوشبختانه تعداد بیماران قلبی عروق کرونا در جامعه بی اهمیت به تعداد انگشتان دست نرسید.

وی با اشاره به هزینه های اقتصادی ناشی از فاجعه کرونا بر جامعه عشایری ، اظهار داشت: برای جلوگیری و جلوگیری از خسارت ، مهاجرت تصادفی مجبور به مکانیزه شدن شد تا مهاجرت سریع زمستان به تابستان انجام شود.

قندالی از خسارت وارد شده به نامزد 106 میلیارد تومانی به دلیل هزینه اضافی مهاجرت اجباری خبر داد و افزود: این هزینه به ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام شده است و ما می خواهیم مقداری از این خسارت را به نامزدها اختصاص دهیم. با تصویب دولت “

وی مشکلات موجود در توزیع دام و فرآورده های لبنی را در شرایط کرونا برشمرد و گفت: به دلیل شرایط کرونری بازار فروش محصولات نادر مختل شد اما به دلیل آب و هوا ، پوشش گیاهی و مراتع مناسب خسارت ناشی از طبیعت جبران خواهد شد. ” .

رئیس سازمان پیش پا افتاده کشور اضافه کرد: “در تابستان های مرطوب اقدامات لازم با هماهنگی وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی برای کنترل مروارید انجام می شود.”

وی در رابطه با مشکل آبرسانی برای افراد نامزد ، اظهار داشت: با تصویب رهبر معظم انقلاب در سال 1388 ، 253 میلیارد تومان بورس از صندوق توسعه ملی برای اجرای 413 پروژه آبرسانی در سراسر کشور اختصاص یافته است که زرندیه در 14 پروژه مشترک است. برای 250 خانواده. او نامزدی است که تاکنون 90 درصد پیشرفت کرده است.

قندالی اضافه کرد: بخش ملی این پروژه که هم اکنون 90 درصد در حال پیشرفت است جمعیت 17 هزار خانوار را تحت پوشش خود قرار می دهد که از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره مند می شوند و شاخص آنها به 50 درصد افزایش می یابد تا 63٪ ” .

وی ادامه داد: امسال اعتبار 180 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه های آبرسانی بی اهمیت ارزیابی شد که برای پروژه های امسال تعریف و اعمال می شود و اجرای آنها 10 هزار خانوار دیگر را اضافه کرد. جمعیت غنی از آب. ” او نوشیدن می شود. در این دو سال ، بیش از 27000 خانوار به آب آشامیدنی سالم دسترسی خواهند داشت.

با توجه به تأمین آرد مورد نیاز نامزدها برای پخت نان ، رئیس سازمان رومینگ کشور گفت: در ابتدای سال 93 سهمیه ماهیانه آرد برای همه عشایری هفت کیلوگرم بود که خوشبختانه این میزان به 12 کیلوگرم افزایش یافته است. امسال.”

تصویب مشکل کمبود آب آشامیدنی برای نامزدهای منطقه با اختصاص 700 میلیون تومان و بهبود شاخص های بهداشتی حیوانات نیز مهمترین مصوبات در این سفر بود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا