۵ وضعیتِ جسمی همراه با هشدار تشنگی
تشنگی در روزهای گرم تابستان غیرمعمول نیست زیرا بدن از طریق عرق آب بیشتری از دست می دهد و بدن به مایعات بیشتری نسبت به سایر مواقع سال نیاز دارد.
به گزارش امروزنگار ، علاوه بر این ، یک برنامه تمرینی سنگین و مصرف غذاهای تند و چرب می تواند میل به نوشیدن آب بیشتر در طول روز را افزایش دهد. در برخی موارد ، ممکن است فرد بدون دلیل مشخصی احساس تشنگی کند ، که این می تواند نشانه یک مشکل جسمی باشد.
بسیاری از بیماری ها و عوارض مرتبط با احساس تشنگی وجود دارد. علائم دیگر مانند خستگی و تاری دید با علائم کم آبی بدن در نتیجه بیماری همراه است. اگر این علائم را مشاهده کنید ، ممکن است یکی از بیماری های ذکر شده توسط The Times Avindia داشته باشید:
دیابت
وقتی سلولهای بدن در برابر انسولین مقاوم هستند ، فعالیت کلیه ها افزایش می یابد تا بتوانند قند اضافی را از خون خارج کنند. این وضعیت اغلب به دلیل دفع ادرار ایجاد می شود و بدن تمایل دارد مقدار مایعات از دست رفته را جایگزین کند. در نتیجه ، احساس تشنگی افزایش می یابد و فرد تمایل به نوشیدن مایعات بیشتر از گذشته دارد. تکرر ادرار و تشنگی بیش از حد ، دو نشانه اول دیابت است.
کم خونی
کم خونی بیماری است که در آن سلول های قرمز خون کافی برای تولید هموگلوبین در بدن وجود ندارد. این عارضه می تواند به دلایل مختلفی مانند رژیم غذایی نامناسب یا خونریزی شدید ایجاد شود. کم آبی یکی از رایج ترین علائم کم خونی است و بیشتر در کم خونی شدید دیده می شود. سرگیجه ، خستگی ، تعریق و سایر علائم را می توان از دیگر علائم این پیچیدگی دانست.
هیپرکلسمی
هیپرکلسمی بیماری است که در آن سطح کلسیم بدن به طور خطرناکی افزایش می یابد. این وضعیت می تواند منجر به فعالیت بیش از حد غدد پاراتیروئید ، سل یا سرطان شود. تشنگی ممکن است اولین علامت هایپرکلسمی باشد. کلسیم زیاد در خون می تواند باعث ضعیف شدن استخوان ها و ایجاد سنگ کلیه شود.
دهان خشک
تشنگی بیش از حد ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که غدد بزاقی بزاق کافی تولید نکنند. برخی از داروها یا درمان ها ، مانند رژیم های درمانی سرطان یا عادت های زندگی ، مانند سیگار کشیدن ، ممکن است در خشکی دهان نقش داشته باشند. سایر علائم خشکی دهان شامل بوی بد دهان ، حساسیت لثه و مشکل جویدن است.
بارداری
بارداری علائم مختلفی دارد و یکی احساس تشنگی می کند. در سه ماهه اول بارداری ، حجم خون افزایش می یابد ، در نتیجه کلیه ها مجبور به تولید مایعات بیشتری می شوند و فرد مرتب ادرار می کند. کمبود آب بدن منجر به تشنگی می شود و مقدار آب از دست رفته باید جایگزین شود.
انتهای پیام