قنادیها هم در گروه شغلی ١ قرار گرفتند
طبق اتاق اصناف ، صاحبان شیرینی فروشی و کافه قنادی ها در اولویت یک گروه شغلی بودند و فعالان این استاد می توانند در مناطق قرمز مانند مراکز تهیه و توزیع غذا به شرط عدم پذیرش مشتری کار کنند. شخصی کردن
سعید ممبینی ، رئیس انجمن صنایع دستی ایران ، با اعلام این خبر ، پس از مشورت با وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و کمیته امنیتی ، اجتماعی و انضباطی ستاد ملی مدیریت بیماری های کرونا ، اتحادیه دارندگان کافه های قنادی و شیرینی سازی گفت: آنها برای گروه شغلی اولویت هستند و اجازه کار دارند.
پیش از این چهار دسته وجود داشت: “تامین کنندگان مواد شیمیایی برای تهیه مواد ضد عفونی کننده و نیازهای مختلف کارخانه های دارویی ، بیمارستان ها ، آزمایشگاه ها و صنایع” ، “تامین کنندگان ابزار و اتصالات ، از جمله تامین کنندگان مواد و مواد ایزوگام ، قطعات پمپ و ابزار پنیر نیازهای صنعت “،” فروشندگان و تأمین کنندگان قطعات کشاورزی و قطعات “و” مواد اولیه کشاورزی ، باغداری و دام “
مشاغل دیگر در مشاغل یک شامل فروشگاه های زنجیره ای ، سوپرمارکت ها ، فروشگاه های میوه و تره بار ، بازارهای میوه و تره بار است. مراکز تولید ، ذخیره سازی ، توزیع و فروش محصولات غذایی و خدمات مرتبط. ؛ مراکز تولید و عرضه محصولات لبنی و نانوایی (تولید نانوایی) ؛ داروخانه ها ، مراکز دامپزشکی و فروشگاه ها ، توزیع داروها ، عطرها و داروهای سنتی ؛ مراکز تهیه ، تولید و توزیع غذا ؛ خدمات اپراتورهای ارتباطی ، خدمات الکترونیکی ، شرکت های خدمات اینترنتی از جمله ارائه دهندگان اینترنت ، فروشگاه های آنلاین و شرکت های خدمات اینترنتی. تعمیرگاه انواع اتومبیل ها و لوازم خانگی ، برقی و الکترونیکی. فروشگاه برای انواع قطعات و قطعات یدکی ؛ فروشگاه های مصالح ساختمانی و سخت افزارها؛ کارگاه های صنعتی (مانند جوشکاری و تراشکاری و موارد مشابه). چاپخانه؛ شستشو تولیدکنندگان و فروشندگان عینک.