چند نکته تغذیه ای درباره مقاومت به انسولین
مقاومت به انسولین خطر ابتلا به دیابت و دیابت نوع 2 را افزایش می دهد و تشخیص آن یکی از علائم اصلی هشدار دهنده سلامت است.
به گزارش امروزنگار ، افراد می توانند با انتخاب یک سبک زندگی سالم از جمله ورزش منظم و رژیم غذایی متعادل از این عارضه جلوگیری کنند.
به طور کلی ، بهتر است غذاهای کامل و فرآوری نشده بخورید و غذاهای آماده و آماده بخورید. غذاهای فرآوری شده مانند نان سفید ، ماکارونی ، برنج و نوشابه بسیار سریع هضم می شوند و می توانند سطح قند خون را افزایش دهند. در این شرایط ، فشار بیشتری بر لوزالمعده که عضوی از هورمون تولید کننده انسولین است ، وارد می شود.
در بدن مقاوم به انسولین ، انسولین برای کاهش سطح قند خون به درستی عمل نمی کند. چربی های اشباع با مقاومت به انسولین نیز ارتباط دارند.
غذاهای مفید برای جلوگیری از مقاومت به انسولین
طبق خط بهداشت ، چربی های سالم و اشباع نشده گزینه های غذایی بهتری هستند ، به شرح زیر. همچنین ، غذاهای پر فیبر و وعده های غذایی مختلط ، نه فقط کربوهیدرات ها ، می توانند به کاهش هضم غذا و کاهش فشار بر لوزالمعده کمک کنند.
سبزیجات: سبزیجات کم کالری و فیبر زیادی هستند ، به همین دلیل غذاهای خوبی برای کنترل قند خون هستند. برخی از سبزیجات مناسب شامل گوجه فرنگی ، لوبیای سبز ، هویج ، فلفل رنگی ، اسفناج و کلم است.
نتایج: میوه ها به دلیل داشتن فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی جایگزین مناسبی در نظر گرفته می شوند. میوه های تازه یا یخ زده بخورید. خوردن کنسرو میوه بدون قند اضافه نیز خوب است اما مقدار فیبر موجود در میوه های تازه و یخ زده بیشتر است زیرا پوست آنها پوست کنده نمی شود. سیب ، توت ، موز ، انگور ، آلو و هلو برخی از میوه هایی هستند که برای مصرف توصیه می شوند.
لبنیات: لبنیات کلسیم مورد نیاز برای تقویت دندان ها و استخوان ها را تأمین می کنند. شیر و ماست کم چرب بخورید. از مصرف شیر و ماست پرچرب خودداری کنید زیرا مصرف زیاد چربی اشباع شده در چربی های حیوانی با مقاومت به انسولین در ارتباط است.
غلات: غلات برای افرادی که مقاومت به انسولین دارند گزینه مناسبی است. این ویتامین ، فیبر و مواد معدنی دارد تا این گروه غذایی را به غذاهای سالم تبدیل کند. برخی معتقدند که جلوگیری از همه کربوهیدرات ها برای جلوگیری از دیابت مهم است ، اما کربوهیدرات های سالم و فرآوری نشده در واقع منبع خوبی از انرژی برای بدن هستند. برخی از این غذاها شامل گندم کامل ، جو دوسر و بلغور جو دوسر و برنج قهوه ای است.
نخود فرنگی: لوبیا منبع غنی فیبر است که به آرامی سطح قند خون را افزایش می دهد و برای افرادی که مقاومت به انسولین دارند رتبه مثبت دارد.
ماهی: گوشت ماهی به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 3 خطر بیماری قلبی را که در افراد دیابتی شایع است نیز کاهش می دهد.
انتهای پیام