درمان اختلالات روانی با امواج فراصوت !
محققان دانشگاه پلیموث در بریتانیا در مطالعهای اخیر نشان دادند که مغز چگونه به رویدادها واکنش نشان میدهد و چگونه امواج فراصوت ترانس کرانیال (TUS) میتواند در این فرآیند اختلال ایجاد کند.
به گزارش امروزنگار و به نقل از STD، تصور کنید که امتحانی را پشت سر گذاشته اید و در عوض فکر می کنید که دویدن شما به ساعت های زیادی که صرف مطالعه در آن رشته کرده اید بستگی دارد. موفقیت خود را وابسته به جوراب هایی که می پوشید یا مثلاً تعداد بیسکویت هایی که می خورید در نظر بگیرید. این ایدهها مربوط به موضوع «اشتراک اعتبار/امتیاز» است که در آن شخص یا حیوان نتیجهای اشتباه از یک حادثه میدهد. این مشکل در انواع اختلالات روانپزشکی مانند اعتیاد یا اختلال وسواس فکری- جبری نیز وجود دارد.
اکنون، نتایج یک مطالعه جدید بر روی میمونهای ماکاک، بخشهایی از مغز را نشان داد که از فرآیندهای اشتراک اعتبار پشتیبانی میکنند، و برای اولین بار در این مطالعه، نشان دادیم که چگونه تحریک فراصوت با شدت پایین ترانس کرانیال میتواند بر فعالیت مغز تأثیر بگذارد و رفتارهای مرتبط را تغییر دهد. با این فرآیندهای اشتراک اعتبار.
این مطالعه که توسط محققان دانشگاه پلیموث منتشر شد، در مجله Science Advances منتشر شد. نتایج این مطالعه نشان میدهد که اولتراسوند مقطعی میتواند به سرعت و با خیال راحت در فعالیتهای اشتراک اعتبار در حلقه فرونتال جانبی مغز که از رفتار سازگارانه پشتیبانی میکند، تداخل ایجاد کند.
رفتار انطباقی به رفتاری اطلاق می شود که به فرد اجازه می دهد در محیط خود به بالاترین سطح موفقیت دست یابد و کمترین تعارض را با دیگران داشته باشد. این اصطلاحی است که در زمینه های روانشناسی و آموزش های ویژه استفاده می شود.
محققان دریافتند که پس از تحریک این ناحیه از مغز، حیوانات در تصمیم گیری های خود دقیق تر شدند. این مطالعه همچنین نشان داد که اگر ناحیه دیگری از مغز (همچنین بخشی از قشر پیشانی) تحریک شود، این فرآیند دست نخورده باقی میماند و برای اولین بار نشان میدهد که چگونه تحریک یک بخش خاص از مغز میتواند باعث تغییرات شود.
دکتر، نویسنده اصلی این مقاله گفت: مغز مانند یک موزاییک است و دارای چندین بخش است که کارهای مختلفی انجام می دهند. السا فوراگنان، نویسنده اصلی این مطالعه. هر بخش ممکن است به رفتار خاصی مرتبط باشد. اولین چالش این است که بدانیم آیا این رفتار واقعاً مربوط به ناحیه خاصی از مغز است که فقط به تحریک مغز اجازه پاسخ دادن می دهد یا خیر. چالش دوم این است که اگر یک قسمت را وارد یا تغییر دهید، میتواند بر بسیاری از قسمتهای دیگر تأثیر بگذارد، بنابراین ما باید دریابیم که نواحی مغز چگونه با هم کار میکنند و آیا تحریک یا قطع شده است یا خیر. دیگر. lig ما امیدواریم که این یافته ها بتواند راه را برای مطالعات جدید در انسان، به ویژه در بیماران مبتلا به مشکلات سلامت روان هموار کند.
انتهای پیام/