اقتصادی

قالیباف: در بخش مالیاتی حکمرانی مناسبی نداریم/ نقش خیریه‌ها در کاهش محرومیت مهم است

قالیباف: در بخش مالیاتی حکمرانی مناسبی نداریم/ نقش خیریه‌ها در کاهش محرومیت مهم است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کم هزینه ترین خیران و گروه های جهادی کم هزینه ترین هستند، گفت: نقش خیران در کاهش محرومیت بسیار مهم و اساسی است.

به گزارش امروزنگار، محمدباقر قالیباف دوشنبه شب (۹ فروردین) در نشست با خیرین و مدیران موسسات خیریه اظهار کرد: شما یک کشور و فرهنگ واقعی ایرانی و اسلامی هستید و در این شرایط سخت سلام موفق بوده است. با تلاش و اراده و دست در جیب خود به این افراد خدمت کنید.

قالیباف به او گفت: ما به عنوان مردمی که دارایی و بیت المال در دست داریم، شاید یک روز بعد از قیامت به تعبیر حضرت آقا فکر کنیم که از ما بپرسند که چه کار نکردیم. این به سادگی این است که از ما بپرسند که چه کرده ایم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای پیگیری موضوعات مطرح شده جلسه دیگری تشکیل شود، گفت: همچنان به این موضوع اعتقاد دارم و می توانم از بسیاری از آثار ریز و درشتی که پرسیده ام نام ببرم. هر کجای کشور موفق شدیم مردم حضور داشتند حتی در موضوعی مثل جنگ که پیچیده تر از این نیست.

وی افزود: بسیاری از شهدای بزرگواری که می بینید مردم عادی بودند که به جنگ رفتند و در ارتش نبودند و اگر هم دفاع می کردند در جبهه و میدان دفاع مقدس دفاع می کردند. برای همین حضور مردم بود که پیروزی و تداوم انقلاب را رقم زد، اگر امروز اقتصاد ما در این شرایط است و در این صورت است، به همین دلیل است که 90 درصد اقتصاد ما به جای دولت، دولتی بوده است. مردم .

قالیباف گفت: همچنان معتقدم مثل همیشه دو چیز کشور ما را نجات می دهد و وقتی به این دو کار عمل نکردیم شکست خوردیم. اول اعتقاد به سنت های الهی و اعتقاد به خدا و دوم اعتقاد به انسان. امام خمینی (ره) بارها فرمودند; کاری که مردم می توانند انجام دهند، دولت ها نباید مزاحم شوند. ما درگیر همه چیز هستیم و مشکل اساسی ما همین است.

رئیس قوه مقننه مشکلات تشکیل اتحادیه ها را یکی از مطالبات خیرین حاضر در جلسه عنوان و بیان کرد: این برنامه مدت هاست رفع اشکال شده و انشاالله مسیر قانونی خود را طی خواهد کرد. یکی دو ماه آینده و بسیاری از مسائل حقوقی برای تصویب حل خواهد شد.

وی با اشاره به پیش بینی اعتبارات محرومیت زدایی در قانون بودجه 1401 گفت: ما از سال گذشته روی این موضوع ایستاده ایم و اگر به قانون بودجه سال گذشته و امسال نگاه کنید آینده مستقلی را در حوزه پیش بینی کرده ایم. . محرومیت زدایی و علیرغم همه مخالفان در استان ها برنامه ریزی کردیم و اجازه دادیم گروه های جهادی به عنوان مجریان محرومیت زدایی راه اندازی شود تا با آنها عهدنامه ببندند و مطمئنم این افراد برای تعداد زیادی کار می کنند. یکصد. تومان، اگرچه ما دولتی نیستیم که با هزار تومان کار می کنیم، حتی با تومان هم این کارها انجام شده و در قانون بودجه سال 1401 آمده است، بنابراین خیرین جانبازی که با مسائل سیستمی آشنایی بیشتری دارند، باید پایبند باشند. پیاده سازی.

قالیباف گفت: روی بحث تامین آب و محرومیت زدایی تمرکز کردیم و لایه ها و مکان های خاصی را خارج از روال اداری در نظر گرفتیم، اما باید با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم و همدیگر را پیدا کنیم.

وی افزود: متأسفانه نظام بوروکراسی کشور ما اسب شورشی است که هیچکس مخالف آن نیست، واقعیتی تلخ است. به همین دلیل ما نیاز داریم که چنین جلساتی داشته باشیم و ملاقات کنیم و از طرفی شما باید نظارت و مسائل را به ما که نمایندگان شما هستیم واگذار کنید و ما نیز در حال انجام کار هستیم. زیرا ما می توانیم در بحث های نظارتی کمک کنیم تا کارها به بهترین شکل ممکن انجام شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص اقداماتی که برای کاهش هزینه های درمانی بیماران صعب العلاج انجام شده است، گفت: 100 درصد هزینه درمان خود را پرداخت می کنند یعنی 100 درصد تحت پوشش بیمه هستند و در این زمینه خیرین باید شناسایی کنند. این افراد را تحت پوشش قرار داده و از طریق صندوق های بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) بیمه شوند.

وی ادامه داد: هیچکس بهتر از خیرین نمی تواند این کار را انجام دهد زیرا در شهرستان ها و استان ها افراد فاقد بیمه را می شناسند و از طریق سایت بیمه پیگیری می کنند تا هزینه های درمانی آنها تامین شود. نکته این است که اگر ارتباط برقرار شود، مصمم هستیم که اتفاقات بزرگی بیفتد، به ویژه در برنامه هفتم که امسال در حال تدوین آن هستیم، به این موضوعات هم نگاه خواهیم کرد.

قالیباف گفت: در سفری که به استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان داشتم، شاهد مشکلات کم‌آبی در روستاهای مجاور بودیم، به همین دلیل بر بیش از 10 هزار روستا برای آب‌رسانی تمرکز کردیم و چقدر دلم می‌خواهد این آب‌ها به آب‌رسانی برسد. را باید دست خیرین و کودکان جهادی انجام شود زیرا هزینه ها کاهش می یابد.

رئیس قوه مقننه کشورمان با بیان اینکه پیگیر مسائل مالیاتی مربوط به امور خیریه خواهم بود، گفت: در برخی نقاط فرار مالیاتی زیادی داریم و مثلاً در زمان شیوع بیماری باید از فرار مالیاتی جلوگیری کرد. ویروس تاج در هر کشوری. دولت‌ها کوچک شده‌اند، اما درآمد مالیاتی ما افزایش یافته و تحقق آن امسال به 113 درصد رسیده است و همچنان حدود 60 درصد فرار مالیاتی داریم که نشان می‌دهد روند فعلی مالیات‌ها در سایر موارد مناسب نیست. کلمات در بخش ما مالیات حکمرانی خوبی نداریم.

وی همچنین گفت: خیرین از منابع مربوط به محرومیت زدایی، آب و راه روستایی در مناطق محروم استفاده کنند که خیران و جهادگران خارج از تشریفات اقدام کنند. زیرا منابع بسیار خوبی در این حوزه وجود دارد که می تواند در رفع محرومیت و احیای بسیاری از مناطق نقش داشته باشد.

در ابتدای این دیدار برخی از خیرین مهمترین مشکلات و دغدغه های خود را بیان کردند و در پایان روزه خود را در گفتگوی صمیمانه با رئیس مجلس افطار کردند.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا