سلامت و تندرستیمعرفی کسب و کار

بهترین آجیل ها برای کاهش وزن و تغذیه

معمولاً افراد هنگام تلاش برای کاهش وزن از خوردن آجیل خودداری می کنند، زیرا چگالی کالری و محتوای چربی آنهاست. با این حال، تحقیقات نشان می دهد که گنجاندن آجیل در رژیم غذایی می تواند به کاهش وزن شما کمک کند. آجیل همچنین با سایر فواید سلامتی مانند بهبود سطح کلسترول، قند خون و فشار خون مرتبط است. هر نوع مهره کمی متفاوت است. به عنوان مثال، آجیل برزیلی ممکن است برای سلامت تیروئید مفید باشد، در حالی که گردو منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است. خرید آجیل و خوراکی یکی از بهترین انتخاب ها برای هدیه دادن در مناسبت‌های مختلف از جمله عید نوروز و شب یلدا است. مخصوصا اگر در خارج از کشور هستید و قصد دارید که با یک هدیه خاص و بیادماندنی در مناسبت‌های خاص عزیزانتان را در ایران خوشحال کنید.

چرا آجیل برای کنترل وزن مفید است؟

ممکن است به نظر غیر منطقی به نظر برسد که آجیل برای کاهش وزن مفید باشد زیرا کالری و چربی بالایی دارد. به طور متوسط، آجیل حاوی 170 کالری و 15 گرم چربی در هر وعده یک اونس است. یک اونس آجیل تقریباً برابر با یک چهارم فنجان یا یک مشت کوچک است. مطالعات روی وزن بدن و مصرف آجیل نشان داد که گنجاندن آجیل در برنامه غذایی کم کالری با نتایج کاهش وزن بیشتر و کاهش مقاومت به انسولین مرتبط است.

کارشناسان پیشنهاد می کنند که خوردن روزانه یک اونس آجیل می تواند به پیشگیری از چاقی و کاهش وزن کمک کند. مصرف آجیل نیز برای کنترل وزن مفید است. اگرچه بسیاری از افراد در طول زمان به تدریج وزن اضافه می کنند، اما تحقیقات نشان داده است که افرادی که حداقل دو بار در هفته آجیل می خورند با افزایش سن وزن کمتری را تجربه می کنند.

 آجیل ها سرشار از چربی های مفید برای قلب، پروتئین های گیاهی و فیبر هستند. این ترکیب از مواد مغذی با تاخیر در سرعت هضم به شما کمک می‌کند مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید. نوع فیبر موجود در آجیل به حمایت از سلامت روده کمک می کند، که به نوبه خود می تواند التهاب را کاهش دهد و ممکن است در تعدیل خطر بیماری متابولیک و چاقی نقش داشته باشد.

 جالب توجه است، مطالعات نشان داده است افرادی که به طور منظم آجیل می خورند، مقادیر کمتری گوشت قرمز و کربوهیدرات های ساده در رژیم غذایی خود دارند. مصرف زیاد گوشت قرمز و کربوهیدرات های تصفیه شده با افزایش وزن در طول زمان همراه است. وجود آجیل در رژیم غذایی جایگزین برخی از این غذاها می شود که به کاهش وزن کمک می کند.

 علاوه بر این، آجیل حاوی ترکیبات مفید دیگری مانند آنتی اکسیدان ها و استرول های گیاهی است که ممکن است خطر بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی را کاهش دهد. آجیل ها منابع خوبی از ریزمغذی های ضروری مانند ویتامین E، اسید فولیک، کلسیم، روی، ویتامین B6 و فسفر هستند که آنها را به مواد مغذی اضافه ای در رژیم غذایی شما تبدیل می کند.

 ارسال آجیل و خشکبار برای هدیه به ایران

آجیل و خشکبار یکی از بهترین ایده‌های مختلف و پرطرفدار برای هدیه دادن در مناسبت‌ های مختلف از جمله عید نوروز و شب یلدا است. شهرکادو آماده ارائه خدمات مختلف از جمله خرید انواع  آجیل و خشکبار و ارسال برای شما عزیزان است. شما می‌توانید به کمک شهرکادو به راحتی یکی از محصولات موجود در سایت را انتخاب نموده و ارسال آن به عزیزانتان در ایران را به ما بسپارید.

بهترین آجیل ها برای کاهش وزن

هر نوع آجیل از ترکیبات مختلف مواد مغذی و فواید سلامتی تشکیل شده است، بنابراین ممکن است تعجب کنید که بهترین آجیل برای کاهش وزن کدام است. مصرف آجیل به طور کلی با بهبود تلاش های کاهش وزن مرتبط است. بهترین آجیل ها برای کاهش وزن، آجیل هایی هستند که به احتمال زیاد به طور مداوم در رژیم غذایی خود بگنجانید. اگرچه آجیل حاوی مقادیر مشابهی از درشت مغذی‌ها است، اما ترکیب چربی آن‌ها، همراه با محتوای ویتامین، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدانی‌شان متفاوت است و بر روی سلامت انسان تأثیر می‌گذارد.

بادام ها

تحقیقات روی بادام و وزن بدن نشان داده است که مصرف روزانه بادام حتی با مصرف بیش از 400 کالری منجر به افزایش وزن نمی شود. به دلیل افزایش سیری، افراد گرسنه کمتری دارند و بنابراین در اواخر روز کمتر غذا می خورند. یک رژیم غذایی کم کالری که شامل بادام است ممکن است میزان توده چربی از دست رفته را بهبود بخشد. علاوه بر این، نشان داده شده است که خوردن بادام به جای یک میان وعده غنی از کربوهیدرات های تصفیه شده باعث بهبود ترکیب بدن می شود.

بادام هندی

بادام هندی یک آجیل میان وعده محبوب است و با کاهش کلسترول در افراد مبتلا به کلسترول بالا مرتبط است. با این حال، تحقیقات بیشتری در مورد فواید بادام هندی برای سایر شرایط سلامتی مورد نیاز است. مانند بسیاری از آجیل ها، بادام هندی منبع خوبی از پروتئین گیاهی، چربی های غیراشباع، فیبر و آهن و سایر ویتامین ها و مواد معدنی است.

گردو

در حالی که مصرف کلی آجیل با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است، گردو به ویژه در کاهش این خطر موثر است. یک مطالعه نشان داد که خوردن دو وعده گردو در هفته با 15 تا 21 درصد کمتر احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. گردو همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی اسیدهای چرب غیراشباع و امگا 3 است که نشان داده شده است برای سلامت قلب و عروق مفید است و التهاب را کاهش می دهد. به طور خاص، نشان داده شده است که رژیم غذایی غنی از گردو منجر به بهبود تعداد کلسترول LDL می شود.

پسته

تحقیقات نشان می دهد که خوردن دو بار پسته در روز می تواند سطح قند خون، فشار خون و شاخص توده بدنی را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش دهد. علاوه بر این، مصرف پسته با بهبود سطح کلسترول و کاهش التهاب مرتبط است. این فواید در درجه اول با مصرف 25 تا 84 گرم پسته در روز، که معادل بخش هایی بین یک چهارم فنجان تا سه چهارم فنجان است، مشخص شده است.

فندق

نشان داده شده است که گنجاندن فندق در رژیم کاهش وزن باعث بهبود کیفیت رژیم غذایی می شود و به افراد کمک می کند تا به برنامه غذایی خود پایبند باشند. علاوه بر این، یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که یک رژیم غذایی مدیترانه ای با مکمل روزانه یک اونس آجیل مخلوط (از جمله فندق) خطر ابتلا به قلب را کاهش داده و سطح کلسترول را بهبود می بخشد.

آجیل برزیلی

آجیل برزیلی سرشار از مواد معدنی و آنتی اکسیدان سلنیوم است و تنها یک تا دو آجیل بیش از 100 درصد نیاز روزانه شما به سلنیوم را تامین می کند. سلنیوم یک ریزمغذی ضروری برای عملکرد تیروئید و متابولیسم است. خوردن آجیل برزیلی همچنین با بهبود فشار خون و سطح کلسترول LDL در افراد مبتلا به کلسترول و فشار خون بالا مرتبط است.

گردوی آمریکایی

مملو از آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها (ترکیبات گیاهی مفید) حاوی خواص ضد التهابی است. علاوه بر این، گنجاندن آن در رژیم غذایی خود حداقل پنج بار در هفته در چارچوب یک رژیم غذایی سالم برای قلب می تواند سطح کلسترول را بهبود بخشد.

بادام زمینی

  مطالعات نشان می دهد که گنجاندن بادام زمینی در یک رژیم غذایی کاهش وزن منجر به کاهش وزن بیشتر و همچنین بهبود در ترکیب بدن و توانایی های چربی سوزی می شود. مصرف بادام زمینی با افزایش وزن ارتباطی ندارد، حتی با وعده های روزانه بزرگتر، مانند تقریباً سه چهارم فنجان.

هم بادام زمینی و هم کره بادام زمینی به دلیل محتوای چربی های غیراشباع، ویتامین E، نیاسین و منیزیم در برابر بیماری های قلبی محافظت می کنند. تحقیقات همچنین نشان می دهد که مصرف بادام زمینی می تواند منجر به کاهش مصرف کربوهیدرات، بهبود سطح قند خون بعد از غذا و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 شود.

سخن پایانی

گردو، بادام، پسته و بادام زمینی از بهترین آجیل ها برای کاهش وزن هستند. با این حال، همه آجیل‌ها به دلیل تعادل چربی‌های سالم، پروتئین‌های گیاهی، فیبر و ریزمغذی‌ها مفید هستند، بنابراین تغییر انتخاب آجیل‌ها به سلامت کلی شما کمک می‌کند. علاوه بر این، آجیل به شما کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری سیر بمانید و می‌تواند جایگزین غذاهای کم‌مغذی در رژیم غذایی شما شود.

فواید بیشتر روی سطح کلسترول، قند خون، فشار خون و التهاب، افزودن آجیل به رژیم غذایی شما را به یک انتخاب مغذی تبدیل می کند، صرف نظر از اینکه به دنبال کاهش وزن هستید یا خیر.

دکمه بازگشت به بالا