عمومیمعرفی کسب و کار

وکالت در حوزه مواد مخدر (معرفی وکیل مواد مخدر)

مجازات مربوط به 3 تا 5 کیلوگرم تریاک 3 تا 15 سال حبس در قانون پیش بینی شده، قانون کاهش مجازات حبس تعزیری این میزان را به 1.5 تا 7.5 سال کاهش داده و البته قاضی مکلف است حداقل مجازات، یعنی 1.5 سال را برای مرتکب، حکم بدهد مگر آنکه دلیلی مانند سوء سابقه یا اشتغال فرد به اعمال مجرمانه و بیم جرات یافتن او وجود داشته باشد که باعث شود قاضی، مجازات جرم مربوط به 5 کیلوگرم تریاک را از 1.5 سال حبس بیشتر بدهد. نکته اینجاست که حد 2 کیلوگرم برای مواد روانگردان، برای سایر مواد مخدر مشتق از مورفین و کوکایین، 3 کیلوگرم تعیین شده است ولی برای مواد دیگری که اثرات سوء کمتری بر مصرف کنندگان دارند (نظیر تریاک، حشیش، ماری جوانا، چرس، شیره تریاک، سوخته تریاک و…) حد اعدام را 50 (پنجاه) کیلوگرم در نظر گرفته اند. کلاهبرداری عبارت است از بردن مال دیگری از طریق توسل توام با سوء نیت به وسایل یا عملیات متقلبانه.

وکیل مواد مخدر

همانطور که مشاهده می شود، این رویه بر خلاف آنچه در ابتدای انقلاب به وقوع پیوست و به شکل بسیار سختگیرانه، مجازات اعدام را برای هرگونه جرم مواد مخدری (از مصرف گرفته تا قاچاق کلان) در نظر می گرفتند، رویه بسیار آرام و آسانگیرانه ای است ولی همین روش آسانگیرانه هم باعث شده تا بیش از 60 درصد زندانیان کشور در ارتباط با مواد مخدر، گرفتار شده و به زندان بیفتند. همینکه شخص میداند چه چیزی میخرد و در مقابل آن وجه یا مالی پرداخت میکند، جرم خرید تحقق پیداکرده است.

معرفی وکیل مواد مخدر

جرم خرید مواد مخدر و روانگردان به روایت بهترین وکیل مواد مخدر تهران؛ یعنی بهدقت آوردن مواد مخدر، در قبال پرداخت وجه یا هر مال دیگری که بر اساس عرف، عنوان مال بر آن صدق میکند. داشته اند (از جمله: توجهی و ابراهیم وند، 1393: 103؛ حاجی ده آبادی، 1390: 68-67) استفاده از حبس، امری استثنایی و حسب ضرورت بوده و جنبۀ اصلاح، بازدارندگی و پیشگیری از وقوع مجدد جرم را داشته، اقدامی تامینی و احتیاطی انگاشته می شود. بنابراین برای تحقق جرم کلاهبرداری، توسل به وسایل متقلبانه برای فریب مالباخته ضرورت دارد و به عبارت دیگر کلاهبردار باید مرتکب مانور متقلبانه شود.

جرم استعمال مواد مخدر و اعتیاد به آن؛ منظور از استعمال مواد مخدر، هرگونه عملی است که منتهی به ورود مواد مخدر به بدن میشود.

به بیان دیگر، هرگاه کسی حتی برای اولین بار مواد روانگردان صنعتی و محرک با حجم بیش از 2 کیلوگرم داشته و از او کشف شده باشد و یکی از شرایط بالا را نداشته باشد به اعدام یا حتی حبس ابد محکوم نمی شود و مجازات قانونی او 30 سال حبس و مصادره اموال ناشی از ارتکاب جرم است. ز- جرم واردکردن مواد مخدر به محل نگهداری معتادان؛ منظور قانونگذار از واردکردن مواد به داخل زندان یا بازداشتگاه یا اردوگاه بازپروری، ورود مواد به داخل محدوده حفاظتی زندان و اردوگاه است. مجلس شورای اسلامی در سال 1396 قانون “الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر ماده 45” را تصویب کرد تا براساس آن مجازات اعدام قاچاقچیان مشروط به چهار بند محدود شود.

محمد ترحمی در گفتگو با ایسنا، در این موضوع اظهار کرد: در سال 96 «قانون الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر ماده 45» توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و به تایید شورای نگهبان رسید و پس از آن جهت اجرا، ابلاغ شد تا بر این اساس مجازات اعدام تعدیل شود.

واقعیت اینجاست که قانون جدید «کاهش مجازات حبس تعزیری» کلیه حبسهای مربوط به مواد مخدر (به جز حبس ابد) را به نصف تقلیل داده است. درصورتیکه زن نخواهد از فرزندان خود مواظبت کند، این وظیفه بر عهده مرد است و درصورتیکه مرد نیز شرایط نگهداری از آنها را نداشته باشد، با نظر دادگاه به بهزیستی معرفی خواهند شد. در کتاب المغنی که از کتب معتبر فقهی در مذهب حنبلی میباشد، ضمن بیان موارد توکیل، دو مورد را بدون اختلاف در مذاهب دانسته که یکی عدم جواز توکیل در صورت نهی موکل از توکیل و دیگری جواز توکیل در صورت اذن موکل در توکیل میباشد امّا در موردی که وکالت اطلاق دارد به عقیدۀ آنان سه حالت وجود دارد که یا مورد وکالت در شان امثال وکیل نیست و یا به علت فراوانی و پراکندگی مورد وکالت، انجام آن در توان وکیل نیست و یا غیر از این دو حالت است که بنابر نظر فقهای حنبلی در هر سه حالت توکیل به غیر جائز است.

دکمه بازگشت به بالا