عمومیمعرفی کسب و کار

بهترین کرم ماساژِ برای رفع انواع ترک های پوستی

امروزه بروز ترک پوستی که با نام آستریا یا استرچ مارک نیز شناخته می‌شود، از جمله عوارض پوستی ناخوشایند شناخته شده و عمده آسیب خود را بر زیبایی پوست وارد می‌آورد. چرا که این علائم به شکل خطوط ریز و درشت با رنگ‌های قهوه‌ای، سفید، صورتی و… و اغلب در نواحی ران، شکم و پهلو، سینه و بازو نمایان گشته و ظاهر زیبا و سلامت پوست فرد را تحت تاثیرات منفی قرار می‌دهد.

نوع دیگری از ترک که معمولا با ضخیم شدن و پینه بستن پوست همراه است در ناحیه‌ی کف و پاشنه‌ی پا ایجاد می‌شود که علاوه بر ظاهر نازیبا سبب درد و در موارد شدید عفونت نیز خواهد شد. اما خوشبختانه امروزه می‌توان انواع ترک و در هر نقطه از پوست را به راحتی از طریق محصولات گاتیو فرانسه و یا ضد ترک پا درمان نموده و سلامت پوست را بازگردانی کرد. ما نیز در تیم تاچ هلث با بررسی دقیق و اصولی بهترین محصولات ضد ترک از لحاظ عملکرد، فرمولاسیون، رضایت کاربران، قیمت و چندین فاکتور مهم دیگر به لیستی جامع دست یافته و در اختیار ما همراهان عزیز قرار داده‌ایم.

عمده دلایل ایجاد ترک‌های پوستی

در بسیاری از مواردی طبیعی است، اما بهترین گزینه، جلوگیری از وقوع آن است و در برخی موارد نیز استفاده از محصولات درمانی مثل کرم گاتیو برای ترمیم آن است. مواردی مانند بارداری، چاقی یا لاغری سریع، عدم رسیدگی به بهداشت کف پا و… از جمله شایع‌ترین دلایل ایجاد ترک در پوست است که در ادامه به بررسی هر یک می‌پردازیم.

ترک ناشی از بارداری پوست شکم

بانوان در هنگام بارداری با تغییرات ناگهانی هورمونی و رشد سریع اعضای بدن به ویژه در ناحیه‌ی شکم، پهلو و ران‌ها می‌شوند. در این هنگام پوست به سرعت قادر به رشد نبوده و در نتیجه بافت آن دچار کشیدگی و ترک خواهد شد.

ترک ناشی از چاقی و لاغری

افراد در زمان تغییر وزن شدید چه در رژیم لاغری و چه در رژیم چاقی با کشیدگی و یا شل شدگی پوست مواجه می‌شوند و در صورتیکه پوست رطوبت و الاستیسیته کافی را برای تغییر حجم ناگهانی بدن دارا نباشد، این امر سبب بروز ترک خواهد شد.

ترک‌های پوستی پا و دست

این نوع از ترک عمدتا به دلیل خشکی پوست، وارد آمدن فشار بیش از حد ناشی از کفش نامناسب و یا ایستادن مداوم، کمبود ویتامین و یا ژنتیک بوجود آمده و در صورتیکه به موقع در جهت درمان اقدام نشود، آلودگی‌ها از طریق ترک‌های پوستی وارد بدن شده و سبب ایجاد عفونت و درد خواهند شد.

بهترین روش‌های جلوگیری از ترک پوست

همانطور که می‌دانید پوست بدن ما از 3 لایه اصلی ساخته شده و هنگامیکه بدن با سرعت بیشتری نسبت به پوست رشد می‌کند، فیبرهای کلاژن و الاستین دچار پارگی می شوند! چرا که قادر به هماهنگی با تغییرات سریترک‌های پوستی که با نام استریا نیز شناخته می‌شوند؛ نوعی رگه‌های فرو رفته روی پوست بدن هستند که ممکن است در نواحی مختلفی به وجود بیایند. افراد زیادی به دلایل مختلف دچار این مشکل می‌شوند و به دنبال راهکاری برای رفع ترک های پوستی قدیمی یا جدید خود می‌گردند. بررسی قیمت کرم استرچ مارک گاتیو و خرید آن می تواند یک راهکار خوب باشد.

به همین دلیل، در این مقاله قصد داریم درباره رفع ترک های پوستی با درمان خانگی یا روش‌های کلینیکی با شما عزیزان صحبت کنیم و راه‌هایی را برای از بین بردن آن‌ها بازگو نماییم. پس پیشنهاد می‌کنیم تا انتها با ما همراه باشید.

دلیل ترک پوستی چیست؟

ترک خوردن پوست، رایج‌ترین مشکل پوستی است که اکثر افراد آن را تجربه می‌کنند. این مشکل زمانی ایجاد می‌شود که پوست به سرعت کشیده شود. در واقع کلاژن پروتئینی است که به ایجاد حالت کشسانی پوست کمک می‌کند و اگر میزان این پروتئین در پوست کم باشد، دچار ترک خواهد شد.

از شایع‌ترین علل ترک پوست می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خشکی پوست
  • تغییرات هورمونی
  • افزایش وزن
  • بارداری
  • جراحی پروتز سینه
  • بدنسازی
  • میزان بالای استروئید
  • اختلالات ژنتیکی مانند سندرم کوشینگ یا سندرم فارمان

ترک‌های پوستی ممکن است در هر نقطه‌ای از بدن ایجاد شوند؛ اما بیشتر در نواحی به وجود می‌آیند که مقادیر چربی در آن‌ها بالا است. به طور مثال شکم، سینه، بازوها، زیر بازو، کمر، ران و باسن بیش از سایر قسمت‌ها مستعد ترک خوردن هستند.

برای رفع ترک های پوستی جدید و قدیمی چه کنیم؟

استریا اغلب در ابتد به رنگ قرمز و بنفش است و به مرور زمان رنگ آن به سفید یا نقره‌ای تبدیل می‌شود. در واقع از رنگ این ضایعات می‌توان فهمید کدام یک قدیمی‌تر هستند. رفع ترک های پوستی جدید ، راحت‌تر است و بسیار سریع‌تر از ترک‌های قدیمی، به درمان پاسخ می‌دهند.

اما رفع ترک های پوستی قدیمی که سفید رنگ هستند، کمی دشوارتر است. چرا که رگ‌های خونی این ناحیه باریک شده‌اند و این امر، کار را برای تحریک تولید کلاژن سخت‌تر خواهد کرد. بنابراین درمان ترک‌های قدیمی ممکن است زیاد چشمگیر نباشد، اما روش‌هایی برای محو کردن آن‌ها وجود دارد.

برخی از این روش‌ها عبارتند از:

استفاده از کرم برای از بین بردن ترک های پوستی

انواع کرم برای از بین بردن ترک های پوستی ، حاوی ترکیبات مختلفی هستند که موجب تحریک کلاژن و افزایش سرعت بازسازی پوست می‌شوند. با استفاده مداوم و منظم این محصولات، می‌توانید به پوستتان کمک کنید تا سریع‌تر ترمیم شود و ترک‌ها محو شوند.

کرم ترک پوست پریم سری Corpex

برای پیشگیری از بروز انواع ترک‌های پوستی و درمان آن‌ها، این محصول را ارائه کرده است. کرم ترک پوست پریم، برای انواع پوست مناسب بوده و حاوی روغن‌های بادام شیرین و نارگیل است. این محصول باعث نرم و مرطوب شدن پوست و ترمیم آن می‌شود و برای استفاده در هر سه مرحله التهابی، تخریبی و ترمیمی مناسب است.

دیگر مزایای این کرم برای از بین بردن ترک های پوستی عبارتند از:

  • جذب سریع
  • بدون بر جای گذاشتن اثر چربی
  • دارای کمپلکس‌های جدید و پیشرفته
  • قابل استفاده در دوران بلوغ، بارداری، رژیم‌های چاقی و لاغری، ورزش‌های سنگین و بدنسازی

لایه برداری پوست برای درمان ترک پوستی ناشی از چاقی

یکی از ساده‌ترین روش‌های درمان ترک پوستی، لایه برداری پوست است. در این روش سلول‌های مرده پوست از آن جدا می‌شوند و روند رشد و ترمیم پوست، با سرعت بیشتری انجام خواهد شد. این روش برای درمان ترک پوستی ناشی از چاقی یا موارد دیگر، مناسب است.

پس پیشنهاد می‌کنیم هفته‌ای یک بار با استفاده از ، پوستتان را لایه برداری نمایید. البته انجام بیش از حد این کار ممکن است باعث خشکی پوست شود، پس در استفاده از آن، زیاده‌روی نکنید.

میکرودرم برای درمان ترک‌های پوست

اگر به دنبال کاهش ظاهر و رفع ترک های پوستی قدیمی هستید، میکرودرم می‌تواند کمک کننده باشد. در این روش لایه اپیدرم و رویی پوست هدف قرار داده می‌شود و در طی آن، با افزایش ترشح کلاژن، پوست سفت و کشیده خواهد شد.

البته با توجه به نوع ترک پوستی و گستردگی آن، تعداد جلسات توسط پزشک تعیین می‌شود و پس از چند جلسه نیز، کاهش ظاهری ترک‌ها به وضوح قابل مشاهده است.

درمان ترک‌های پوستی با میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ لایه میانی پوست را که محل ایجاد ترک‌ها است و درمیش نام دارد، هدف قرار می‌دهد. در این روش با سوزن‌های ریزی که در دستگاه درمارول قرار دارند، سطح پوست سوراخ می‌شود تا کلاژن ترشح شود. البته این سوزن‌ها میکروسکوپی هستند و باعث خون‌ریزی نمی‌شوند.

امروزه دستگاه‌های درمارولر خانگی نیز توسط برندهای مختلف عرضه شده‌اند که می‌توانید از آن‌ها به همراه محصولات مراقبتی استفاده نمایید و علاوه بر کمک به رفع ترک‌های پوستی، به بهبود دیگر مشکلات پوستتان نیز کمک نمایید.

لیزر درمانی برای رفع ترک های پوستی

لیزر با نفوذ به پوست و تحریک بافت‌های اطراف استریا، موجب بهبود سریع آن‌ها می‌شود. همچنین لیزرتراپی، با تحریک تولید ملانین، باعث همرنگ شدن آن‌ها با دیگر نقاط پوست نیز خواهد شد. این درمان بسیار مفید و موثر است؛ اما نیاز به بیش از یک جلسه دارد.

رفع ترک های پوستی با درمان خانگی

علاوه بر روش‌هایی که در بالا نام بردیم، رفع ترک های پوستی با درمان خانگی نیز امکان‌پذیر است. البته که سرعت ترمیم پوست و نتیجه نهایی آن، قابل مقایسه با روش‌های دیگر نیست؛ اما به دلیل کم‌هزینه بودن، مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است. کما اینکه با استفاده مداوم از آن‌ها می‌توانید شاهد نتایج مثبتی باشید.

اسکراب پوست با شکر

شکر عملکردی مانند میکرودرم دارد و موجب تراش دادن لایه سطحی پوست می‌شود. برای استفاده از این روش کافیست مقداری شکر را با روغن بادام یا نارگیل مخلوط کنید تا حالت شن مرطوب بگیرد. سپس به آن کمی آبلیمو اضافه کنید. چند بار در هفته قبل از حمام، این ترکیب را روی پوستتان ماساژ دهید.

آلوئه ورا

آلوئه ورا یک ترمیم کننده طبیعی است که باعث آبرسانی به پوست، نرم و مرطوب کردن آن نیز می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم روزانه و پس از هر بار استحمام، مقداری ژل آلوئه ورا روی ترک‌های پوستی بزنید تا به درمان آن‌ها کمک نمایید.

روغن نارگیل

یکی از بهترین روش‌های درمان ترک پوستی، روغن نارگیل است. این روغن پوست را نرم و آبرسانی می‌کند و در بهبود جای زخم و استریا نیز موثر می‌باشد. بنابراین با ماساژ دادن روغن نارگیل طبیعی روی پوست، ترک‌های قدیمی تا حد زیادی برطرف می‌شوند و از ایجاد ترک‌های جدید نیز جلوگیری خواهد شد.

روغن زیتون

روغن زیتون یک روغن طبیعی و فوق‌العاده مغذی است که فواید بسیاری برای پوست دارد. استفاده منظم از این روغن؛ علاوه بر رفع ترک‌های پوستی، در پیشگیری از بروز آن‌ها نیز نقش موثری دارد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم هر روز پوستتان را با روغن زیتون ماساژ دهید تا از مزایای بی‌شمار آن بهره‌مند شوید.

جوش شیرین

جوش شیرین یک پاک کننده قوی است که علاوه بر درمان ترک‌های پوستی، برای نیز موثر عمل می‌کند. برای درمان ترک‌های پوستی، مقداری جوش شیرین را با آب یا گلاب ترکیب کرده و چند دقیقه روی ترک‌ها ماساژ دهید. پیشنهاد می‌کنیم چند بار در ماه از این روش استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا