لوله بازکنی شرق تهران – پشتیبانی شبانه روزی
ارائه خدمات لوله بازکنی شرق تهران شبانه روزی بدون تعطیلی و فوری( نیم ساعته)
همانطور که می دانید برای تغییر مسیر اغلب از انواع مختلف زانویی ها استفاده می شود که غالبا به صورت 90 درجه و 45 درجه است. همچنین برای جلوگیری از نفوذ گاز فاضلاب (و حشرات موزی) از سیفون استفاده می شود ( در چاه توالت ، روشویی ،لوله کف شور و …) ناگفته پیداست که گرفتگی های چاه توالت و لوله فاضلاب اغلب در همین زانویی ها و سیفون ها اتفاق می افتد.حال سوال اینجاست، هنگام گرفتگی لوله فاضلاب یا چاه توالت چه کنیم؟ چگونه گرفتگی توالت را باز کنیم؟ انواع لوله بازکن ها و چاه بازکن ها کدامند و روش لوله بازکنی و چاه بازکنی چگونه است؟
لوله بازکنی و تخلیه چاه تهران شبانه روزی و چاه بازکنی
حفر چاه نو با مغنی ماهر ترمیم چاه قدیمی و افزایش کاربری آن، طوقه چینی و کول گذاری لایروبی و ته زنی چاه و تشخیص ترکیدگی لوله لوله کشی (سردو گرم – شوفاژ برخی از خدمات شرکت حالا سرویس می باشد.
به چند روش می توان گرفتگی چاه توالت را از بین برد؟
الف) باز کردن گرفتگی سیفون توالت به وسیله پمپ لوله بازکنی،در این روش پس از ریختن آب به چاه شروع به پمپ زدن می کنیم.فشار آب وارده بر سیفون باعث باز شدن آن می شود.اغلب این فشار باغث می شود که مواد فاضلاب موجود در لوله و چاه توالت به جلو رانده شوند پس باید پمپ زدن را تا حصول نتیجه کامل و باز شدن لوله فاضلاب ادامه داد.این روش لوله بازکنی را می توانید شخصا امتحان کنید
.ب): برای گرفتگی های شدید لوله فاضلاب که با پمپ لوله بازکنی معمولی باز نمی شود می توان از دستگاه چاه بازکن تراکم هوا استفاده کرد.فشار این دستگاه قابل تنظیم است و می توان فشار آن را تا چندین برابر افزایش داد.این دستگاه در فشار های بالا ، صدای شدیدی ایجاد می کند.این دستگاه ، هوا را در مخزن خود با فشار جمع کرده و به صورت ناگهانی (پس از کشیدن اهرم) هوا را با شدت زیادی به داخل چاه توالت و لوله فاضلاب تخلیه می کند که باعث باز شدن گرفتگی چاه توالت یا لوله فاضلاب می شود.
ج)استفاده از فنر چاه و :استفاده از فنر لوله بازکنی بیشتر مرسوم است.دلیل آن مسافت و برد دستگاه و همچنین قدرت آن در باز کردن گرفتگی لوله توالت در مسیر های نزدیک به چاه فاضلاب و همچنین قدرت لایروبی و جرم زدایی آن پس از لوله باز کنی است.از فنر لوله بازکنی برای حل دادن اشیاء جامد به داخل چاه توالت نیز استفاده می شود.
برای باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب و چاه توالت فرنگی و ایرانی ، استفاده از فنر لوله و چاه بازکنی دارای تضمین بیشتری است.ولی بهتر است در موارد گرفتگی توالت فرنگی از دستگاه لوله بازکنی تراکم هوا استفاده شود، زیرا فنر لوله بازکنی دارای نوک بسیار تیز و مارپیچی است که ممکن است به توالت فرنگی آسیب بزند.لوله بازکنی با فنر چاه بازکن باعث می شود تا انواع لایه های چربی و مو و مواد زائد نیز از دیواره های لوله فاضلاب جدا شوند. در هر صورت در اغلب موارد نیازی به تعمیرات لوله کشی فاضلاب برای باز کردن گرفتگی لوله نیست و با استفاده از یکی از روش های فوق مشکل گرفتگی حل خواهد شد.
باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب و چاه توالت هنگام تجمع قیر در سیفون توالت :
اغلب در ساختمان های نوساز به دلیل عدم رعایت برخی اصول فنی ، مقدار فراوانی قیر در سیفون توالت جمع می شود و هنگام استفاده و یا چندی پس از استفاده از توالت ، گرفتگی ایجاد می شود. در این روش بهترین راه حل استفاده از حل کننده هایی مانند نفت است. به این صورت که نفت را به داخل سیفون ریخته و پس از حدود یک ساعت سعی می کنیم با جسمی سخت مانند فنر ، قیر را با نفت حل کنیم.
پس از حل شدن قیر ، با ریختن مقدار بیشتری نفت، محلول را به داخل چاه حل می دهیم.در انتها با ریختن آب جوش از خالی شدن سیفون اطمینان حاصل می نمائیم.باز کردن لوله فاضلاب و سیفون هنگام جمع شدن سیمان و سفت شدن آن در سیفون توالت : مانند مثال قبل ، گاهی پس از نوسازی و یا ساخت ساختمان جدید ، مقداری سیمان یا ماسه و سنگ در لوله فاضلاب گیر می کند.
در این موارد دو روش برای باز کردن لوله و سیفون فاضلاب وجود دارد.اول تراشیدن سیفون به وسیله فنر فولادی و دوم انجام اصلاحات در لوله کشی فاضلاب توالت و تعویض سیفون.
نکته مهم : به هیچ عنوان از اسید لوله باز کن برای باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب استفاده ننمائید.زیرا باعث خوردگی و فرسودگی سیفون شده و علاوه بر آن خطراتی برای سلامتی و حتی جان افراد ساکن در ساختمان دارد.
مزیت استفاده از روش لوله بازکنی با فنر
یکی از ساده ترین و کارآمدترین روش های رفع گرفتگی لوله های فاضلاب لوله بازکنی با فنر می باشد، گرچه امروزه دستگاههای مجهز و نوینی برای رفع گرفتگی لوله های فاضلاب وجود دارد اما پرکاربردترین و کارآمد ترین روش برای رفع گرفتگی لوله های فاضلاب لوله بازکنی با فنر می باشد
استفاده از فنر لوله بازکنی در رفع گرفتگی لوله یکی از روشهای رایج و پرکابرد می باشد که به راحتی توسط فنی کارا متخصص انجام میشود. دستگاه فنر لوله بازکنی داری انواع متفاوتی است که بسته به نوع گرفتگی انواع آن استفاده می شود.طبق قانون هوک هرچه طول فنر بیشتر باشد و فنر به عبارتی ضخیم تر باشد، ضریب سختی فنر نیز بیشتر میشود، در نتیجه مقدار نیرویی که از سمت فنر به جسم وارد می شود نیز بیشتر خواهد شد. این نیرو را می توان به وسیله دستگاه لوله بازکنی با فنر به درون لوله مسدود شده منتقل کرد. گرفتگی لوله به وسیله همین ضرباتی که حاصل از دوران و نیروی فنر دستگاه لوله بازکنی به اطراف وارد می شود از بین میرود و لوله باز می شود.
فنر لوله بازکنی به دلیل انعطاف بالایی که دارد بسیار کارآمد و پرکاربرد می باشد. اگر گرفتگی و مسدود شدن لوله به دلیل وجود سنگ یا شیشه یا مواد سخت باشد، دستگاه لوله بازکنی با فنر با عملکرد خاص خود می تواند این عوامل را از بین برده و با خرد کردن سنگ یا شیشه راه لوله را باز کند. حلقه های فنر موجود در دستگاه لوله بازکنی قادر به جمع کردن پرزها، مو و ریشه های گیاهان که در درون لوله جمع شدهاند و باعث مسدود شدن لوله گردیده اند، می باشد. این فنر با همین حلقه ها این مواد را به داخل خود کشیده و لوله ی مسدود شده را باز می کند
روش کار با دستگاه لوله بازکنی با فنر
در این روش با استفاده از دستگاه لوله بازکنی با فنر ابتدا دستگاه را به برق برق شهری یا باتری صنعتی متصل کنید. با روشن شدن دستگاه بعد از انتخاب فنر متناسب با نوع گرفتگی لوله آن را از قسمت مخصوص فنر دستگاه عبور دهید و تا محل گرفتگی لوله داخل ببرید تا از ضربه به دیواره های لوله جلوگیری شود. با روشن شدن دستگاه، فنر شروع به چرخش می کند. بعد از آن با نیروی وارد شده به درون چاه یا لوله گرفته شده فنر وارد شده و با معکوس کردن جهت دوران یا چرخش دستگاه، فنر به بیرون کشیده میشود و شئ که سبب گرفتگی لوله شده است را خارج میکند