عمومیمعرفی کسب و کار

مزایا و معایب فلاشینگ نما و تفاوت زیرسازی نصب آن با سنگ نما

مزایا و معایب استفاده از فلاشینگ نمای ساختمان

ورق فلاشینگ نما یک روش جدید و مدرن برای پوشاندن سطوح بتنی، فلزی و چوبی ساختمان است. این روش دارای مزایا و معایب زیر است:

مزایا:

1- زیبایی: ورق فلاشینگ نما با طراحی زیبا و جذاب ، شیوه‌ی جدیدی از تزئین دیوارها و نماهای ساختمان است.

2- مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی: ورق فلاشینگ نما از جنس آلومینیوم و پلیمر ساخته شده است که به خوبی در برابر شرایط آب و هوایی مانند بارش باران، برف و آفتاب مقاوم است و در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت دارد.

3- تأمین حرارت: ورق فلاشینگ نما می‌تواند باعث کاهش هزینه‌های حرارتی ساختمان شود.

4- سرعت اجرا: نصب ورق فلاشینگ نما بسیار سریع و آسان است، بنابراین مدت زمان لازم برای اجرای آن بسیار کوتاه است.

معایب:

1- قیمت: قیمت ورق فلاشینگ نما بالاتر از روش های سنتی پوشش دیواری مانند نقاشی و پوشش سیمانی است.

2- حساسیت به خط و خش: ورق فلاشینگ نما دارای حساسیت بالایی به خط و خش است و در صورت تلفیق آن با سطوح دیگر همچون شیشه و فلز، ممکن است خط و خش‌هایی که در سطح آن‌ها وجود دارد نمایان شود.

3- نیاز به نصب کامل: ورق فلاشینگ نما باید به گونه‌ای نصب شود که هیچ نقطه‌ای از پوسته ساختمان بی‌پوشیده نماند. به عبارت دیگر، نیاز به نصب کامل و دقیق دارد تا بتواند از مزایای خود بهره‌مند شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به مطلب طراحی فلاشینگ نما ساختمان مراجعه کنید یا از موسسه فنی میراکالا خدمات تخصصی دریافت کنید.

نحوه اجرای فلاشینگ نما یا نصب آن در ساختمان چگونه است ؟

نصب فلاشینگ نما برای هر ساختمانی متفاوت است و به جزئیات پروژه و نیازهای ساختمان بستگی دارد. با این حال، در کل، نحوه نصب فلاشینگ نما را می‌توان به صورت زیر توضیح داد:

1- ابتدا باید سطح نمای ساختمان کاملاً تمیز شود و از هر نوع گرد و غبار و دیگر آلودگی‌ها پاک شود.

2- قبل از شروع به نصب فلاشینگ نما، باید نقاط ضعف و خرابی‌های سطح نما را بررسی کرده و هر گونه نقص و باز شدگی‌ها را تعمیر کنید.

3- سپس، برجستگی‌های سطح نما با استفاده از یک مواد ضدزنگ پوشش داده می‌شوند.

4- پس از آماده‌سازی سطح نما، فلاشینگ نما بر روی سطح نما نصب می‌شود. نصب فلاشینگ نما معمولاً با استفاده از چسب‌های خاص و پیچ‌های فلزی صورت می‌گیرد.

5- برای جلوگیری از نفوذ آب، دوام و کیفیت طولانی مدت، باید تمام نقاط اتصالات و لوله‌ها با روکش ضدآب محافظت شوند.

6- در پایان، اتصالات و سطوح اطراف فلاشینگ نما با روکشی از جنس سیلیکون به صورت کامل تأمین می‌شوند.

برای نصب فلاشینگ نما بهتر است این کار را توسط تیم حرفه‌ای انجام دهید تا بتوانید از بالاترین کیفیت و دوام برخوردار شوید.

6 تفاوت اساسی در فلاشینگ نما و نمای سنگ ساختمان

استفاده از فلاشینگ نما و نمای سنگ در ساختمان دارای تفاوت‌های مهمی است.

1- هزینه: فلاشینگ نما به طور کلی ارزان‌تر از نمای سنگ است. نصب، حمل و نقل و نگهداری فلاشینگ نما با هزینه کمتری همراه است.

2- وزن: نمای سنگ بسیار سنگین است و نیاز به پایه‌های قوی دارد تا بتواند وزن آن را تحمل کند. با این حال، فلاشینگ نما سبک‌تر است و نیاز به پایه‌های قوی تری ندارد.

3- نگهداری: نمای سنگ به دلیل ماهیت سخت و جامد خود، معمولاً در برابر خوردگی و عوامل جوی مقاوم تر است. تمیز کردن و نگهداری آن نیز به صورت منظم انجام می‌شود. با این حال، فلاشینگ نما نیاز به تعمیرات و نگهداری کمتری دارد.

4- نصب: نمای سنگ برای نصب، به دلیل وزن زیاد آن، به علت محدودیت‌های فضایی و عدم دسترسی سخت است. با این حال، فلاشینگ نما به راحتی قابل نصب است و نیازی به محدودیت‌های فضایی ندارد.

5- طول عمر: نمای سنگ بسیار مقاوم و با طول عمر طولانی است، در حالی که فلاشینگ نما معمولاً با طول عمر کمتری تولید می‌شود.

6- ظاهر: استفاده از نمای سنگ باعث می‌شود که ساختمان به شکلی خاص و زیبا بنظر برسد، اما فلاشینگ نما نیز به دلیل طرح های مختلفی که در بازار وجود دارد، می‌تواند ظاهری جذاب و زیبا به ساختمان ببخشد.

زیرسازی فلاشینگ نما ساختمان به چه صورت انجام میشود ؟

فلاشینگ نما در واقع یک عنصر حیاتی در ساختمان‌ها است که برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان به کار می‌رود. زیرسازی فلاشینگ نما با استفاده از مواد مختلفی انجام می‌شود که به صورت تخصصی برای این منظور طراحی شده‌اند.

برای انجام زیرسازی فلاشینگ نما، ابتدا باید منطقه مورد نظر را پاک کرد و از هرگونه خاک و گل و لای زیرین آن خالی کرد. سپس محل نصب فلاشینگ را با موادی مانند لوله پی و بتن تقویت شده پوشش داده و سپس فلاشینگ در محل نصب قرار داده می‌شود.

در ادامه، فلاشینگ به کمک مهره و پیچ با بسته شدن به پایه‌های زیرین ثابت می‌شود. سپس با استفاده از مواد ضدآب، فضای بین فلاشینگ و دیوار ساختمان پر می‌شود تا جلوی ورود آب به داخل ساختمان را بگیرد.

لازم به ذکر است که انجام زیرسازی فلاشینگ نما یک کار تخصصی است و برای انجام این کار بهتر است به یک پیمانکار مجرب و با تجربه مراجعه کنید.

موسسه فنی میراکالا ارائه دهنده انواع خدمات حرفه ای فلاشینگ نمای ساختمان و سقف شیروانی است جهت دریافت مشاوره به وب سایت میراکالا مراجعه کنید mirakala.com

کاربرد و ویژگی استفاده از فلاشینگ در نمای ساختمان ها

فلاشینگ نما، به عنوان یکی از اجزای ساختمان، معمولاً در نقاط رابطه با دیوارها و پنجره‌ها نصب می‌شود. هدف اصلی فلاشینگ نما، جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان است. این کار به دلیل اینکه تمامی شیب‌های نما به سمت پایین هستند و در صورت بارش باران، آب به سمت داخل ساختمان خواهد رفت.

برای انجام زیرسازی فلاشینگ نما، ابتدا باید منطقه مورد نظر را تمیز کنید. اگر قبلاً فلاشینگ نما نصب شده بود و قصد تعویض آن را دارید، باید فلاشینگ قبلی را با دقت بیشتری برداشته و منطقه را کاملاً تمیز کنید. برای نصب فلاشینگ نما جدید، ابتدا باید ابعاد محل نصب را دقیقاً اندازه گیری کنید و مواد لازم برای نصب فلاشینگ را آماده کنید.

سپس با استفاده از پیچ و مهره، فلاشینگ به دیوار ساختمان نصب می‌شود. در صورتی که قصد نصب فلاشینگ را بر روی سطح شیروانی دارید، پیشنهاد می‌شود که از واشر یا پایه استفاده کنید تا فلاشینگ به دیوار پیچیده نشود و در نهایت منجر به نشتی آب شود.

پس از نصب فلاشینگ، باید فضای بین فلاشینگ و دیوار ساختمان را با استفاده از مواد ضدآب پر کنید. برای این منظور، معمولاً از سیلیکون، رزین پلی یورتانی، پوشش ضدآب و … استفاده می‌شود. پس از پر شدن فضای بین فلاشینگ و دیوار، محل نصب فلاشینگ باید به مدت حداقل 24 ساعت خشک شود تا از نشتی آب جلوگیری شود.

مهمترین نکته در زیرسازی فلاشینگ نما، استفاده از مواد با کیفیت و نصب صحیح فلاشینگ است. بنابراین برای انجام این کار بهتر است به یک تیم تخصصی و با تجربه مراجعه کنید.

دکمه بازگشت به بالا